Over NOYFB

Wie wij zijn

Over ons

 

NOYFB (None Of Your Fucking Business) is een airsoft vereniging dat oorspronkelijk is ontstaan uit een groep paintball vrienden en collega's. Destijds beter bekend als ENIGMA. Na een tijd van komen en gaan is er een beslissing genomen om over te stappen op airsoft. Hieruit is NOYFB begonnen. Destijds als een klein team maar tegenwoordig hard op weg naar een volwaardige sport vereniging.

1

Omdat wij ten alle tijden bezig zijn met vernieuwing wil er soms het een en ander wel eens veranderen. Bij vragen horen wij het altijd graag en willen wij graag een open transparante vereniging creëren.

1

2

2

1

3

Als vereniging geloven wij ook dat alles dient te gebeuren op een vrijwillige basis om zo de gezelligheid factor hoog te houden. Geen verplichtingen qua teamkleding, Replica keuzes of wat dan ook. 

Zolang jij actief bent en Teamplay, Fairplay & Funplay hoog in het vaandel hebt staan dan is de kans groot dat je met ons team klikt. 

Wil jij onderdeel worden van onze vereniging of ben je puur nieuwsgierig? Ons misschien uitdagen? Kijk dan snel verder op onze site.

Geen verplichtingen qua teamkleding, Replica keuzes of wat dan ook.