Lid worden?

NOYFB is een beginner vriendelijk Airsoft vereniging. Dit houd in dat je mensen met verschillende speelstijlen en ervaringen tegen zal komen. Sommige van ons zijn nieuw, sommige spelen al vele jaren. Andere hebben meer plezier in grote buiten velden en weer andere op het kleinere spul. Nieuw in Airsoft, een intro of volwaardig lid? Iedereen is welkom.

Nieuw bij Airsoft?

Of op zoek naar meer informatie en persoonlijk contact, om te gaan starten met Airsoft?

Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij geven je met liefde een warm onthaal. Stuur ons een bericht via, Facebook, Instagram of via hier op de contact pagina. Leen van ons een replica en doe lekker mee of eerst opzoek naar wat meer informatie over airsoft? Onze leden staan voor je klaar.

Heb je de basisregels al onder de knie? Tijd om dan mee te spelen en je zal het genot ervaren om te schieten en waarschijnlijk...beschoten worden.

Introduce?

Al bekend met airsoft? Tof! Jij hebt waarschijnlijk vrienden in onze club? In dat geval kun je via hun gewoon meekomen op onze avonden. Zij zullen je dan aanmelden.

Geen vrienden? ( aaah:( ) Ook geen probleem neem contact op via, FacebookInstagram of via hier op de contact pagina.

Lid worden?

Je hebt samen met ons een paar keer gespeeld en het klikt. Leuk! Je mag je zelf gewoon lid noemen en er komen geen verplichtingen bij. Al zouden we het wel leuk vinden dat je onze normen en waarden hanteert en helpt met de kleine dingen binnen de club.


Let op. In verband met de regels van de NABV mag een introduce slechts 6x per jaar als introduce spelen. (maakt niet uit op welk veld of vereniging) Ga je vaker spelen en/of wil jij je eigen replica's bezitten dan zul je toch echt lid moeten worden van de NABV.