Over Ons

NOYFB (None Of Your Fucking Business) is een airsoft vereniging dat oorspronkelijk is ontstaan uit een groep paintball vrienden en collega's. Destijds beter bekend als ENIGMA. Na een tijd van komen en gaan is er een beslissing genomen om over te stappen op airsoft. Hieruit is NOYFB begonnen. Destijds als een klein team maar tegenwoordig hard op weg naar een volwaardige sport vereniging.

 

Omdat wij ten alle tijden bezig zijn met vernieuwing wil er soms het een en ander wel eens veranderen. Bij vragen horen wij het altijd graag en willen wij graag een open transparante vereniging creëren.

 

Als vereniging geloven wij ook dat alles dient te gebeuren op een vrijwillige basis om zo de gezelligheids factor hoog te houden. Geen verplichtingen qua teamkleding, Replica keuzes of wat dan ook. Zolang jij actief bent en Teamplay, Fairplay & Funplay hoog in het vaandel hebt staan dan is de kans groot dat je met ons team klikt.  Dit gezegd hebben wij vele opties om binnen de vereniging te groeien. Dit gaat dan wel gepaard met bepaalde verwachtingen.

 

Wil jij onderdeel worden van onze vereniging of ben je puur nieuwsgierig? Ons misschien uitdagen? Kijk dan snel verder op onze site.

Nog wat meer over ons

NOYFB is een team dat door heel Nederland speelt maar zijn wortels en thuisbasis heeft in het mooie noorden. Om maar specifiek te zijn in het pittoreske plaats Emmen. Hier spelen wij maandelijks meerdere malen (vaak vaste dagen) op het veld van Paintball Emmen. Dit veld is niet van ons maar zeer zeker in grote lijnen door ons ontworpen en verder geniaal uitgebouwd door Paintball Emmen. We hebben dan ook een top relatie met hun en vandaar dat wij hun als vaste prik hebben staan voor de doordeweekse avonden en soms eens een weekend. We werken immers allemaal hard en hebben gekozen om dan ook twee avonden in de maand te spelen. Iets wat in de nabije toekomst uitgebreid kan worden.

 

Een idee krijgen hoe het er tegenwoordig uit ziet? We hebben de foto's maar even in kleur gelaten.De link naar hun website staat aan de rechterkant onder sponsors vermeld.